Bagna Cauda Op Italiaanse Wijze

4
0-10 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Spoel de ansjovisfilets af onder de kraan en hak ze zeer fijn. Schil de knoflok en hak deze eveneens fijn. Laat de boter smelten in een koekenpan en smoor hierin de knoflook. Schenk de olie erbij en laat de knoflook op laag vuur nog 5 minuten smoren, zonder hem te laten verbranden. Voeg de ansjovisfilets toe tot u een gladde saus hebt.

Bagna Cauda Op Italiaanse Wijze is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Cherrytomaatjes gevuld met bagna cauda
20 min Snack
Bekijk recept
Bagna Cauda (knoflookdip)
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bagna Cauda
30-60 min -
Bekijk recept
Bagna Caoda
0-10 min -
Bekijk recept