Ragout Uit Bologna

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-verhit de olie en fruit de groentjes -voeg daarna het gehakt bij en met een vork roerend bruin fruiten -blussen met de wijn en deze laten verdampen -het blik tomatenblokjes volledig toevoegen (met het nat) -kruiden naar smaak en op een laag vuur circa 45 a 60 min laten sudderen -er moet een dikke, niet vochtrijke massa ontstaan.

Ragout Uit Bologna is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

gehaktsaus uit bologna (rugù bolognese)
0 min
Bekijk recept
Rijst Bologna
0 min
Bekijk recept

Broccolirijst met kipragout
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bietenrösti met vega-kipragout
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ragout van artisjok
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ragout van kikkererwten met spinazie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept