(stap1)de kalfsfricandeau in een pan leggen en de witte wijn erbij schenken .De bleekselderij,wortel en ui in grove stukken snijden en samen met het laurierblaadje en de kruidnagels aan de marinade toevoegen.met de deksel op de pan 24uur laten intrekken . (stap2)zoveel water toevoegen dat het vlees onder staat.Met 1 theel.zout aan de kook brengen .op een laag vuurtje zonder deksel gaar laten worden laten afkoelen in het kooknat. (stap3)De tonijn laten uitlekken ,de anjovisfilets afspoelen en droogdeppen met keukenpapier.kleinsnijden.tonijn ansjovis,eierdooiers,twee eetl kappertjes. en het sap van 1/2 citroen en de wijazijn pureren met de keukenmachine en beetje bij beetje enkele eetl. vleesnat en de olijfolie toevoegen.De smeuige saus op smaak brengen met peper en zout (niet te veel eerst proeven ivm zout ansjovis) (stap4)Het kalfsvlees in zo dun mogenlijke plakjes snijden en op een schaal leggen.De tonijnsaus erover verdelen en afgedekt 3-4 uur koel wegzetten.