Saus: smelt de boter, roer met garde het meel door de gesmolten boter. Al roerend in ong. 4 min. lichtbruin laten worden. Voeg met kleine scheutjes al roerend de boulion toe zodat er een gladde saus ontstaat. Ong. 15. min zachtjes laten koken (blijven roeren). De eidooiers met de room loskloppen. Vijf eetlepels van de hete saus toevoegen. Het mengsel door de saus roeren. Tomatenketchup toevoegen totdat er een mooie oranje/roze saus ontstaat. Garnalen toevoegen. In de tussentijd tagliatella koken volgens gebruiksaanwijzing. Scampi′s bakken in de wok met hete olijfolie en de in schijfjes gesneden teentjes knoflook. Ongeveer 3 minuten. Snippers zalm aan de saus toevoegen en geheel nog even verhitten. Tagliatella midden op een groot, diep bord. Vijf scampi′s on top. Suas royaal over het geheel serveren.
Tagliatella Met Zalm En Garnalen is een recept van Smulweb.nl