Osso Buco A La Robert

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe in een stoofpan de boter en de olie en laat het heet worden. Intussen de lapjes bestrooien met zout en peper en door de bloem heen halen. Het vlees in de hete jus leggen en bruinbakken in een paar minuten op hoog vuur. Vlees uit de pan nemen en aan de jus toevoegen, ui, wortel, champignons, knoflook, de tomaten, de tomaten puree en de herbes de provence. Alles even laten pruttelen een minuut of 5, dan de wijn toevoegen en de bouillon. Leg de schenkels weer in de pan en laat op laag vuur, minstens 2 uur de osso buco sudderen.

Osso Buco A La Robert is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Chili Gehakt Schotel A La Robert
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mango En Mangomousse A La Robert
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Matze-Ballen A La Robert
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Passievruchten Dessert A La Robert
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept

Osso buco
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse Osso Bucco
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Osso Bucco Met Kalfsschnitzels
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Osso Bucco.*
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept