Amaretto Mousse

0
0-10 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voeg de creme de suisse, de mascarpone, suiker naar behoeven, en amaretto bij elkaar en klop deze zeker een half uur totdat het luchtig mengsel wordt. Prak de amarettinikoekjes klein en besprenkel ze met amaretto en meng eventueel wat amandelschaafsel door. Voeg de geprakte koekjes als laatste toe aan de mousse. Besprenkel de lange vingers met koffie en een beetje amaretto. Leg de lange vingers naast elkaaar in een schaal met een minimale hoogte van 5 cm. en verdeel de mousse erover. Plaats de schaal in de ijskast en laat minimaal 2 uur staan.

Amaretto Mousse is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Braambessenmousse met violettesnoepjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Kersen-ricottamousse
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Polonaise-gebakjes
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Stroopwafel-scheptaart
2 uur-
Bekijk recept

Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Tiramisu met aardbeien
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Smeuïge chocolademousse
20 min- Nagerecht
Bekijk recept