Was de ongeschilde aardappelen en snijd ze in de lengte in vieren. Wentel de aardappelen in olijfolie. Verdeel de rozemarijn takken met de knoflook op een bakplaat en stort hierop de aardappelen. Bak het geheel in een voorverwarmde oven op 275 graden, gedurende 20 minuten, totdat de aardappelen gaar en gekleurd zijn. Laat het geheel afkoelen. Kook de boontjes beetgaar en koel deze hierna af onder koud water. Hak de zongedroogde tomaten in kleine blokjes. De olijven heel laten. Meng alle ingredienten, zonder de kaas in een grote schaal. Vlak voor de het serveren de gorgonzola in grove stukken over de salade strooien.
Insalata Patazola Con Gorgonzola E Fagiolini is een recept van Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Filetto all’aceto balsamico con patate e fagiolini e pomodori - kalfsvlees in aceto balsamico met aardappel en sperziebonen met tomaat
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)