Paddenstoelensalade Met Rucola En Basilicum

4
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij het brood in blokjes, rooster ze goudbruin in 4 el olijfolie met de rozemarijn. Bak de paddestoelen 2 tot 3 min. op een hevig vuur, in de rest van de olijfolie. Kruid ze met peper en zout, besprenkel ze met de rest van het citroensap. Vermeng de rucola, de basilicum, de zongedroogde tomaatjes en de warme paddestoelen. Maak de salade aan met de vinaigrette. Werk af met de croutons.

Paddenstoelensalade Met Rucola En Basilicum is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Meloensoep met basilicum
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ratatouille uit de oven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min Snack
Bekijk recept

Lauwwarme paddenstoelensalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelensalade
20-30 min -
Bekijk recept
Paddenstoelensalade
10-20 min -
Bekijk recept
Griekse Paddenstoelensalade
10-20 min -
Bekijk recept