Italiaanse Bol Gevuld Met Ijsbergsla-Chorizo.

4
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Snijd de bleekselderij en worteltjes in kleine blokjes, de ijsbergsla in flinterdunne reepjes en de chorizo in stukjes.
- Schep de groenten en de chorizo door de slasaus.
- Snijd een kapje van de Italiaanse bollen.
- Hol de bollen iets uit en vul ze met de salade.
- Zet de kapjes er weer op

Italiaanse Bol Gevuld Met Ijsbergsla-Chorizo. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Paella
45 min-
Bekijk recept
Zuurkoolgoulash
30 min-
Bekijk recept
Groentesoep met chorizo
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept