KERRIERIJST

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snipper de schoongemaakte ui. Verhit de olie en bak de cashewnoten bruin.Neem ze met een schuimspaan uit de pan,laat ze uitlekken en op keukenpapier afkoelen. Fruit de ui in het achtergebleven vet goud- bruin,voeg de rijst toe en roer tot de korrels glanzen. Voeg de kerrie en rozijnen toe,schenk er 5 dl water bij en breng dat aan de kook. Laat de rijst op een zacht vuur gaar worden. Roer 1 kneepje vloeibare bouillon erdoor. Schep de noten door de rijst en garneer aan tafel met koriander. Lekker met kipdrumsticks(gekruid met gemalen ketoembar en djinten),roergebakken sperzieboontjes en mangochutneyy

KERRIERIJST is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kerrierijst met ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerrierijst met kabeljauw
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokos-kerrierijst met Oosterse speklappen
30 min-
Bekijk recept
Kerrierijst met kipfilet en rozijnen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kerrierijst met ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerrierijst met kabeljauw
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokos-kerrierijst met Oosterse speklappen
30 min-
Bekijk recept
Kerrierijst met kipfilet en rozijnen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept