Canneloni Van De Chef!

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat een sjalotje stoven, voeg er het gehakt bij en bak rul. Voeg een koffielepel kurkuma en een halve koffielepel currypoeder aan toe. Peper en zout. Laat een beetje afkoelen. Voeg hier 3el tomatensaus aan toe, 100 gr. gerapste kaas en 1 ei. Goed roeren tot je een smeuige massa krijgt. Vul de buisjes met dit mengsel, goed aandrukken. Doe de tomatensaus in een ovenschotel, leg de canneloni naast elkaar in de schotel. Giet de bechamelsaus over het geheel en strooi de rest van de kaas erover. Zet 40 min in de oven op 200?C.

Canneloni Van De Chef! is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Chef's groenten met sjalot-tijmboter
25 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk op wijze van de chef
0 min
Bekijk recept
Boeuf Bourguignon Van De Chef
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbrood Van De Chef
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Schuimige prei-venkelsoep met anijsroom
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met paprika en magor
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Canneloni
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Canneloni Met Tonijn
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept