Bak in een heel klein scheutje olijfolie de spekkies bruin en knapperig. haal de spekkies uit de pan en laat de olie erin zitten bak in de achtergebleven olie de dunne kipfilet snel gaar, hoeft niet bruin te worden. dit gaat heel snel. haal de kip uit de pan en voeg een heel klein scheutje olie toe en bak daar de champignons op hoog vuur bruin. snijd de broodjes in tweeen en besmeer de onderste helft heel dum met mosterdmayonaise. leg de reepjes sla overdwars erop. doe de kip champignons en spekkies nog een minuutje samen in de pan. klein beetje zout en peper erop ( wees zuinig met zout!!!!!!) schep de ingredienten op het broodje, en er een beetje naast. sprenkel er een beetje cesassaus overheen, niet te veel en rasp er wat parmezaanse kaas over. leg het bovenste deel van het broodje er schuin op of steek een dikke sateprikker in het brood en op de punt het bovenste deel van het broodje zodat het een soort parasol vormt ( of een ander stokje kan ook) gebruik je de gerookte kipfilet, dan hoeft die niet gebakken te worden.
Broodje Kip Met Champignons is een recept van Smulweb.nl