Maak deeg van de broodmix volgens de aanwijzing op de verpakking, maak NIET het variatierecept voor pizzadeeg op de zijkant van het pak maar maak gewoon brooddeeg, zo krijg je een lekkere bodem. Dek af met een theedoek of plasticfolie en laat het een half uur op een warme plek staan rijzen. Maak intussen pizzasaus. Giet de tomatenpuree in een pan en laat het op het laagste pitje 30-35 min. inkoken tot een dikke saus. Haal de pan van het vuur en roer de kruiden, zout en peper erdoor. Verwarm de oven voor op 200 graden. Vet een bakplaat in met boter. Druk het deeg over de hele bakplaat uit, maak tegen de rand op een dikke korst. Beleg de pizzabodem met plakjes salami en verdeel de saus erover. Snij de gerookte zalm in stukjes. Laat de tonijn uitlekken en verdeel dit in stukjes. Pel de uien en snij ze in ringen. Beleg de pizza verder met de zalm, tonijn en uiringen. Rasp de mozzarella. Strooi de 2 soorten kaas over de pizza. Maak de blikjes ansjovis open en sprenkel de olie uit de blikjes over de pizza. Leg de ansjovisjes erop. Schuif de pizza in de oven en bak hem 25 min. zodat de kaas gesmolten en een beetje bruin is.