In kom broodmix mengen met 3 el olijfolie, zout en 3 dl handwarm water, Met mixer met deeghaken tot samenhangend deeg kneden. Aanrecht met bloem bestuiven. Deeg erop leggen en platdrukken. Olijven en tomaten erover verdelen. Deeg met de hand nog 5-10 min doorkneden. Deeg tot bal vormen en licht bestrijken met olie. Deegbal in kom leggen, afdekken met plasticfolie en deeg op warme plaats ca 1 uur laten rijzen tot volume verdubbeld is. Deeg uit kom nemen en even doorkneden. Aanrecht bestuiven met bloem. Deeg uitrollen tot dunne ovale lap van 1/2 cm dik. Deeglap op ingevette bakplaat leggen. Afdekken met vochtige theedoek en nogmaals 30 min laten rijzen. Oven voorverwarmen op 225C. Met duim hier en daar kuiltjes in deeg drukken. Deeg bestrijken met olie en bestrooien met rozemarijn en zoutvlokken. Brood in 25 a 30 min bakken. Brood uit oven nemen en laten afkoelen.
Rozemarijnbrood Met Olijven is een recept van Smulweb.nl