Salami Di Cioccolato

6
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan lichtbruin en strooi ze op keukenpapier. Snijd de amandelkoekjes in kleine stukjes. Breek de chocolade in een metalen kom en smelt het, onder af en roeren, boven een pan met heet water. Roer er 1/2 dl slagroom en 25 gr boter bij en laat dit ook smelten. Neem de kom uit de pan en roer de chocolademassa door, tot het nog vloeibaar, maar dikker is. Roer de rozijnen, pijnboompitten en amarettistukjes erbij. Laat de massa verder opstijven. Schep de massa op bakpapier en maak een rol van 5-6 cm doorsnede. Wikkel het papier erom, draai de uiteinden dicht en laat de chocoladerol in de koelkast minstens 4 uur opstijven.

Salami Di Cioccolato is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Valentijnrecept Zoete Kussen-fragole Con Cioccolato
0-10 min -
Bekijk recept
Zuccotto Con Arancia E Cioccolato
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Torta Di Cioccolato
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Pasta Al Cioccolato
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept

Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Penne met salami, cherrytomaatjes en spinazie
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfstige farfalle met salami en kikkererwten
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept