Gegrillde Sint-Jacobsnoten Met Tomatensaus En Basilicum

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrijk met een penseel alle zijden van de sint-jakobsnoten met olijfolie waaraan u zout en peper hebt toegevoegd. Laat deze 2 a 3 minuten kleuren in een goed verwarmde antikleefpan. Kook de pasta in kokend zout water. Giet af en giet daarna in een slaschaal en voeg hieraan de resterende boter, zout en peper toe. Meng alles en schik kleine hoopjes pasta in twee warme borden. Schik 3 noten op elk bord en giet hierrond de saus.

Gegrillde Sint-Jacobsnoten Met Tomatensaus En Basilicum is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Meloensoep met basilicum
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ratatouille uit de oven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min Snack
Bekijk recept

Gegrillde Roodbaarsfilet Met Kruidige Couscous
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Shabu Shabu
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip Met Gegrillde Asperges En Risotto
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde Gegrillde Portabella?s
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept