Pastarol Gevuld Met Bloemkool

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In een groete pan met ruim kokend water de pastarol in de theedoek in ca. 30 min. gaar koken. Intussen 4 borden voorverwarmen. De broccolisaus weer zachtjes verwarmen en de pastarol uit de pan nemen. Verwijder de theedoek. Snij vervolgens de pastarol in 12 plakken en verdeel deze dakpansgewijs op de borden. Schenk er wat saus naast en doe de rest van de saus in een sauskom.

Pastarol Gevuld Met Bloemkool is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkool met Vacherin Mont d´or
5 min Bijgerecht
Bekijk recept

Pastarol Met Ricotta/spinazievulling
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept