*Snijd de paprika en de ui in kleine stukjes *Verhit de olie en bak de paprika en ui zachtjes ca. 10 min. Voeg de extra groenten toe. Pers de gepelde teentjes knoflook er bovenop uit en roer de paprikapoeder erdoor. Roer er vervolgens de bloem door en laat het mengsel al roerend even pruttelen. Schenk al roerende scheutje voor scheutje de visbouillon erbij en verkruimel de verse roomkaas erboven. Laat de saus ca.10 min. zachtjes pruttelen. *Snijd de vis in kleine stukjes van ca. 2 cm. roer de vis(zalm ,garnalen) en 2/3 van de geraspte kaas door de saus en neem de pan van het vuur. *Schep wat saus in een ruime ovenschotel en verdeel er enkele lasagnevellen over. Herhaal dit en eindig met een laagje saus.Strooi de rest van de kaas erover. *Bak de lasagne in het midden van een voorverwarmde oven op 200?c in ca. 45 min. goudbruin en gaar.
Lasagne Met Kabeljauw En Paprika is een recept van Smulweb.nl