Crostini Met Olijven En Ansjovis.

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden snijd de ciabatta in 20 schuine reepjes en leg ze met het snijvlak naar boven op een bakplaat rooster het brood in het midden van de oven in 10 tot 15 minuten goudgeel en knapperig hak de kappertjes met de olijven de ansjovis de knoflook en de olijfolie in de blender van de keukenmachine tot een grof smeuig mengsel verdeel de olijven puree over de sneetjes brood garneer elke crostini met een kapperappeltje.

Crostini Met Olijven En Ansjovis. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Plaatpizza met ansjovis
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde lamshaas met ansjovis-tijmboter
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Bleekselderij-kaassoep met walnotencrostini
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Crostini met geroosterde paprika
15 min Snack
Bekijk recept
Crostini met paprika en mozzarella
15 min Snack
Bekijk recept