Zuppa Alla Veneziana

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit een pan met dikke bodem * Laat de boter er heet in worden * Voeg de uien toe en laat ze op niet al te hoog vuur 3 min fruiten * Voeg de knoflook toe en dan na 1 minuut tomatenpuree en papr poeder * Roer alles krachtig door * Voeg de bloem toe in een en blijf dan roeren tot er een egale smeuiige massa is verkregen * Voeg onder voortdurend roeren de bouillon toe * Blijf roeren tot de soep licht is gebonden * Voeg dan de tijm toe * Houd de soep 10 min tegen de kook aan * Doe er dan de ravioli bij * Warm alles door tot de ravioli door en door warm is * Verwijder dan de tijmtakjes. Let op : onder geen beding de soep laten koken !!

Zuppa Alla Veneziana is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Fegato alla Veneziana
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fegato Alla Veneziana
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Lever Veneziana
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fegato E Cipolle
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Vissoep (zuppa di pesce)
35 min
Bekijk recept
Zuppa di asparagi verdi (groene aspergesoep)
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Zuppa tricolore
30 min-
Bekijk recept
Zuppa di romanesco con grissini (romanescosoep met een soepstengel)
30 min-
Bekijk recept