Romeinse Lamskotelet

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-boter smelten en het vlees aan beide kanten 4 min braden -vet de ovenschaal in en afwisselend vullen met rijst, plakjes tomaat en linzen -giet de vleesbouillon erbij -leg de koteletten erop -dek de schaal af en schuif in het midden van de hete oven BRAADTIJD = 25 min op 200?C -de schaal uit de oven nemen en bestrooien met de kaas

Romeinse Lamskotelet is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Risotto met muntthee, lamskotelet en groene groentjes
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pepercouscous met lamskotelet
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pilav met lamskotelet
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marinade voor lam en ander rood vlees
Bijgerecht
Bekijk recept

Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoensalade LA-Style
Bekijk recept
Caesarsalade met scampi’s
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Boerensalade met feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept