Tagliatelle Met Kipfilet In Citroen-roomsaus

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de tagliatelle in ruim water met zout beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrooi de kipfilets met zout en peper. Verhit in een ruime koekenpan 2 eetlepels olie en bak de kipfilets op matig vuur in 10-12 minuten goudbruin en gaar. Rasp de schil van de citroen en pers de vrucht uit. Verwarm de slagroom met 2-3 eetlepels citroensap en de rasp. Laat de saus 5 minuten zachtjes inkoken. Breng de citroen-roomsaus op smaak met zout en peper en eventueel wat extra citroensap. Haal de kipfilets uit de pan en houd ze warm onder aluminiumfolie. Doe de rest van de olie in de koekenpan en fruit de knoflook 1 minuut. Voeg de spinazie in porties toe en laat iedere portie al omscheppend in 2-3 minuten op matig vuur slinken voordat je een volgende portie toevoegt. Giet de tagliatelle af en laat de pasta goed uitlekken. Schep de tagliatelle door de spinazie en verdeel over vier borden. Leg op elk bord een kipfilet en schep de saus eroverheen.

Tagliatelle Met Kipfilet In Citroen-roomsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept