-roer de melk in de kom en voeg ham, kalfsvlees, peterselie, uitjes en gehakt erbij met 1 el bloem, 1 rauw ei, zout en peper -rasp de nootmuskaat erover -kneden in de hand tot een soepel gehakt -bestuif een werkoppervlak met bloem -verdeel het gehakt in 4 porties -bestrooien met bloem en met de deegrol uitrollen , zo groot, dat er een ei in gewikkeld kan worden -leg elk ei in het midden van de farce en het gehakt om het ei wikkelen -druk stevig aan -pel de grote ui en hak hem fijn -verhit de olie in een pan en fruit de ui -voeg de tomatenblokjes erbij en laat even mee fruiten -het tesamen gebonden bouquet van tijm, laurier en peterselie, evenals een gespleten teentje knoflook, suiker, azijn, zout en peper toevoegen -de bouillon erbij gieten en met het deksel op de pan 15 min zacht laten doorkoken -verwijder het bouquetje en zeef de saus of pureer ze in de mixer -het laatste rauwe ei in een kom loskloppen -haal de in het gehakt gewikkelde eieren erdoor en rol ze daarna door het paneermeel -frituur de eieren mooi bruin
Gefrituurde Italiaanse Eieren is een recept van Smulweb.nl