Macaroni Met Chianti-saus

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de macaroni naar de gebruiksaanwijzing gaar. Schep de macaroni uit de pan en laat ze uitlekken. Laat de fijngehakte sjalotten, het bouquet garni en de peper 10 minuten koken in de wijn. Na 10 minuten is de wijn ongeveer tot de helft ingekookt. Voeg de kalfsfond toe en verwijder het kruidentuiltje. Prak de boter met een vork door de bloem, bind de saus mee en laat deze nog 5 minuten zachtjes koken. Op smaak brengen met peper en zout. Vul een beboterde ovenschaal om en om met een laag macaroni en een laag chianti-saus. Strooi er de geraspte kaas over en laat de macaroni 10 minuten gratineren in een warme oven (180 graden)

Macaroni Met Chianti-saus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Mac 'n cheesemuffins met bloemkool & kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mac 'n cheese met broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Macaroni met bloemkool en kaas uit de oven
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kibbeling met romige worteltjesmacaroni
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept