Doe olie, tomaten, rode paprika, ui, knoflook, peterselie, oregano en suiker in een pan met dikke bodem en breng op smaak met zout en peper. Breng aan de kook, zet het vuur laak en laat 15 min. pruttelen. Snijd intussen de vette randen van het vlees. Bestrooi de entrecotes met ruim peper (geen zout) en bestrijk ze met olijfolie. Laat ze 1 minuut aan beide zijden in een grillpan of onder een zeer hete grill bakken. Draai de grill naar middelmatig warm en laat ze naar wens als volgt verder bakken: 1-2 minuten aan iedere kant voor een saigant gebakken biefstuk. 2 1/2-3 minuten aan iedere kant voor medium en 3-4 minuten aan iedere kant als u van doorbakken houdt. Leg de biefstukken op de verwarmde borden en schenk de saus erover. Dien onmiddelijk op.
Gegrilde Biefstuk Met Tomaten En Knoflook is een recept van Smulweb.nl