Een SUPER Italiaanse Tagliatelle Met Walnootsaus

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

ROOSTER de walnoten circa 2 minuten lichtjes in een droge koekenpan op matig vuur tot ze bruin zijn. Zet ze apart en laat ze 5 minuten afkoelen. DOE de walnoten en de peterselie in een keukenmachine en hak ze fijn, Doe de boter erbij en meng alles goed. SCHENK de olijfolie er in een gelijkmatige stroom bij terwijl de keukenmachine aan blijft staan. Voeg jet knoflook, de Parmezaanse kaas en de slagroom toe. Breng op smaak met zout en zwarte peper. KOOK de pasta al dente in een grote pan kokend water met een beetje zout. Laat hem uitlekken roer hem door de saus en serveer het gerecht.,

Een SUPER Italiaanse Tagliatelle Met Walnootsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas In Walnootsaus
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knoflook-Walnootsaus
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappelen met kaas-peper-walnootsaus
Bekijk recept
Pasta met gorgonzola €“ walnootsaus
0 min
Bekijk recept

Oosterse rijstepap onder een karamellaagje
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Visskewers met een marinade van gekonfijte citroen, gekonfijte citroendip en citroensalsa
30 min-
Bekijk recept
Kip met een dip
30 min-
Bekijk recept
Winterstoof onder een dekseltje
15 min, wachten 45 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept