DE SAUS; -Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking, maar voeg wel een bouillonblokje en olie aan het water toe. -Verwarm ondertussen de licht opgeklopte slagroom op een laag vuurtje. -Verkruimel boven de slagroom het puntje Danish Blue en laat de kaas langzaam smelten. -Af en toe roeren. -Strooi als laatste nog flink wat peper erdoor en verwarm even goed door. -De saus binden tot goede dikte met allesbinder. -Nadat de spaghetti afgegoten is, doe je het in een magnetronschaal. -Eroverheen de gemengde tonijn met de doperwtjes. -Hierover komt dan uiteindelijk de saus. DE PITAH-BROODJES; -Snijdt de broodjes door midden. -Smeer alle 6 helften eerst met goede olijf-olie in en dan met knoflook. -Knijp over de broodjes nu de tomaat uit. DOE VERVOLGENS DE BROODJES EVEN IN DE OVEN EN MACARONI IN DE MAGNETRON. ZO IS ALLES GELIJKTIJDIG KLAAR. -