Snijbonen Met Tomaat

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng in een pan ruim water met wat zout aan de kook. Voeg de boontjes toe, kook ze in 5 min. beetgaar. Giet af in een vergiet, spoel af met koud water en laat uitlekken en verder afkoelen. Snijd de tomaten in kleine blokjes. Verhit de olijfolie in een hapjespan en fruit de ui en knoflook licht aan. Voeg de tomaat toe, maal er wat peper over (en eventueel de italiaanse kruiden) en laat 10 min. op half hoog vuur smoren. Schep de boontjes erdoor en warm het gercht nog even door.

Snijbonen Met Tomaat is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Haaskarbonades met mosterd-tijmsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Currysoep met rijst, snijbonen en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatenpilav met kruidige kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met kalfsoester
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept