Peperonata (gestoofde Paprika)

4
10-20 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Paprika′s in smalle reepjes snijden. In braadpan uisnippers in olie 5 min. fruiten. Paprikareepjes, bleekselderij, knoflook en tomatenblokjes toevoegen. Deksel op pan leggen en groenten op laag vuur 20 min. laten sudderen. Peperonata op smaak brengen met zout en peper en warm of op kamertemperatuur serveren. Eventueel garneren met 1 el fijngesneden peterselie of basilicum.

Peperonata (gestoofde Paprika) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ciabattina-toast met paprikasalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta peperonata
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperonata
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Geroosterde karbonades met peperonata
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept