Italiaanse Hachee

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de boter en de olijfolie in een braadpan en bak hierin het vlees in 8 minuten bruin. Voeg de bosuitjes en de helft van de tomaten toe en bak nog 2 minuten. Giet de wijn en vleesbouillon erbij en voeg de Italiaanse kruiden toe. Stoof zachtjes met het deksel op de pan 2 uur. Voeg peper en zout naar smaak toe. Snijd de gewassen courgettes in plakjes en de uitgelekte perziken in stukjes. Voeg de courgette de laatste 15 minuten toe. Schep de perzik en de rest van de tomaten er vlak voor het serveren door. Bind het stoofvocht eventueel met allesbinder of maïzena. Bestrooi het gerecht met het loof van de bosui.

Italiaanse Hachee is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gehakthachee met groentepuree
30 min-
Bekijk recept
Hollandse hachee met rode wijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oud-Hollandse hutspot met snelle hachee
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept