Zabaglione Freddo

4
10-20 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng in een grote pan ruim water aan de kook. Doe de eidooiers met de basterdsuiker, vanillesuiker en de sherry in een kom en klop au bain marie schuimig en creme kleurig. Blijf kloppen tot het bindt tot een luchtige vla. Zet de kom dan in een bak met koud water en laat afkoelen. Klop in een andere kom driekwart van de slagroom stijf en spatel dit luchtig door de vla. Schep de roomvla in coupes of op een schaal en laat in ca. 1-3 uur half bevriezen.

Zabaglione Freddo is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zabaglione Freddo (luchtig Sherry Ijs)
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Zabaione Freddo Met Champagne
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Semi Freddo Met Cranberriecompote
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Chocolate And Cinnamon Semi-Freddo
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept

Fruitsalade met zabaglionesaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Italiaans schuim (zabaglione)
20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Bill Granger's gemengd fruit, zabaglione & cantuccini
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Zabaglione (dessert van eierdooiers en wijn)
30 min Nagerecht
Bekijk recept