Meng in een keukenmachine het gehakt met de knoflook,ui en salami.Voeg zout en peper naar smaak toe.Maak er kleine balletjes van, ter grootte van een walnoot,en leg ze op een schal.Bestrooi de blokjes kip met de oregano, zout en peper en wikkel om elk blokje een reepje spek.Leg de stukjes kip op een schaal. Leg op elk reepje schnitzel een blaadje salie en rol de reepjes op.Rijg de rolletjes alvast aan de vleesspiezen en leg ze op een schaal.Snij d courgette in plakjes en wikkel er een reepje rauwe ham omheen.Leg ook de courgettehapjes op een schaal.Maak de olijf oliegoed heet in eenvleesfonduepan. Controleer met stukje brood. Zet de hete olie op tafel op een brander. Laat iedereen aan tafel de hapjes aan spiesen rijgen en in de olie gaar bakken.
Italiaanse Vleesfondue is een recept van Smulweb.nl