Bruschetta Met Peer En Parmaham (barbecue)

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak een vinaigrette van 2 delen azijn, 2 delen mosterd en 8 delen olie en maak op smaak met zout en peper. Snij de peren in plakken van ? cm en verwijder het klokhuis. Leg ze 2-3 minuten op de barbecue en draai eenmaal om, zet dan opzij. Rooster het brood 1-2 minuten op de barbecue. Keer om, bedruip met wat olie en leg dan 2 plakjes ham op elk sneetje, een stukje peer en wat verkruimelde Gorgonzola. Meng de sla met de vinaigrette, verdeel over 4 borden en leg er een bruschetta op.

Bruschetta Met Peer En Parmaham (barbecue) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeewolf geflambeerd met ouzo
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
bruschetta met paprika en feta
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met puree van aardperen
Snack
Bekijk recept
Italiaanse bruschetta met rosbief en tonijnmayonaise
30 min-
Bekijk recept