Italiaans Brood Met Rozemarijn En Rozijnen

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop de eieren voorzichtig los in een maatbeker en vul het aan met water tot 2 3/4 dl. Doe de gist, tarwebloem, zout, rozemarijn, suiker en olijfolie volgens gebruiksaanwijzing in het bakblik van de machne. Voeg de rozemarijn pas na de bloem toe. Zet het bakblik in de machine en stel het apparaat in op het basisprogramma met - indien mogelijk - rijsstand. Selecteer de korst en druk op start. Voeg de rozijnen toe na het piepsignaal of halverwege het kneedprogramma. Durw voor het bakken enkele toefjes rozemarijn in het brooddeeg. Laat het brood, uit de machine, op een rooster afkoelen.

Italiaans Brood Met Rozemarijn En Rozijnen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekool met rozijnen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Kruidkoek met rozijnen
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Bonensoep met ciabatta
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sappig Italiaans stoofvlees
20 min-
Bekijk recept
Rijstsalade met basilicumdressing
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ciabattina-toast met paprikasalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept