Pasticcio

6
Langer dan 1 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie in de braadpan en fruit de ui, knoflook goudbruin.Zet het vuur hoog en voeg het gehakt toe,bak het bruin en rul.Voeg er de kippenlevertjes,tomaat,rode wijn,bouillon, oregano en nootmuskaat toe.Voeg peper en zout toe naar smaak.Laat de saus afgedekt 40min. prutelen.Roer de parmazaanse kaas erdoor. Vet de ondiepe schaal in met olie of boter. Verwarm de oven voor op 160gr.C.Deel het deeg in tweeen.Rol een stuk deeg uit,en bekleed de bodem en rand er mee.Schep de helft van het vleesmengels er op,schep daar de pasta bovenop en verdeel de saus erover.Verdeel de rest van het vleesmengsel over de saus.Rol de rest van het deeg uit en dek hier de schotel mee af.Snijd de rand bij en knijp het deeg met de vingers dicht.Bak de pasticco 50-55 min.in de oven tot de bovenkant diep goudbruin en krokant is.

Pasticcio is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Griekse pasticcio
60 min + 45 oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasticcio
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasticcio
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept

Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Griekse pasticcio
60 min + 45 oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasticcio
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasticcio
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept