Cioppino (vissoep)

4
30-60 min -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit olie in een ruime pan en fruit hierin de stukjes venkel en fijngesnipperde ui en knoflook zachtjes aan. Voeg laurier toe en bestrooi met tijm en zout. Verkruimel het pepertje hierboven. Fruit ca 5 minuten en voeg dan de stukjes tomaal met vocht, de rode wijn en de bouillon toe. Breng het geheel aan de kook en laat ca 15 minuten met een deksel schuin op de pan koken. Spoel de mosselen af. Voeg de stukken vis en mosselen aan de soep toe en laat ze in ca 6 min zachtjes garen in de soep. Bestrooi, zodra de mosselen geopend zijn, de soep met peterselie en serveer.

Cioppino (vissoep) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise vissoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige vissoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Cioppino
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cioppino (met Mosselen En Scampi)
30-60 min -
Bekijk recept