Eiersoep Uit Rome

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng de rest van de bouillon aan de kook.Voeg, al kloppende met een garde, het eiermengsel aan de bouillon toe.Breng de soep al kloppend op zacht vuur aan de kook. Blijf kloppen tot de soep licht gebonden is.Voeg zout, peper en nootmuskaat naar smaak toe.

Eiersoep Uit Rome is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Eiersoep Uit Rome
10-20 min -
Bekijk recept
Zabione Con Frutti (Italie - Rome)
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Eiersoep Uit Rome
10-20 min -
Bekijk recept
Limburgse Asperge-saus
0-10 min -
Bekijk recept

Eiersoep met tahoe
Bekijk recept
Eiersoep Uit Rome
10-20 min -
Bekijk recept
Eiersoep Uit Rome
10-20 min -
Bekijk recept
Consomme De Balut (eiersoep)
0-10 min -
Bekijk recept