Oesterzwammen Met Marsalasaus

4
10-20 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de boter en roerbak hierin de preireepjes in circa drie minuten. Voeg peper en zout en kerriepoeder toe. Schep de prei uit de pan en houd deze even warm. Bak de oesterzwammen in het bakvet van de prei circa 2 minuten. Haal ze uit de pan. Roer de aanbaksels los met de marsala. Voeg de groentebouillon, de creme fraiche en de perperkorrels toe en laat deze iets inkoken. Klop de in stukjes verdeelde boter erdoor, maar gebruik niet meer boter dan nodig is om een lichtgebonden saus te krijgen.

Oesterzwammen Met Marsalasaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkensschnitzel in kruidige marsalasaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsvlees met Parmaham en salie in marsalasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelentaart met marsalasaus
40 min, wachten 30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken eendenborstfilet met marsalasaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Penne met romige kalkoen-courgettesaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje pulled paddo's
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept