Semifreddo

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verkruimel de amarettokoekjes (ze mogen niet te fijn worden). Klop de slagroom stijf met de poedersuiker en amaretto. Spatel de koekjes door de slagroom. Bekleed een kleine, licht met olie ingevette cakevorm met huishoudfolie. Laat het folie ruim over de rand hangen. Schep de slagroom in de vorm, stoot de vorm een paar maal op het aanrecht om deze goed te vullen. Dek af met het ovrhangende folie. Laat de slagroom in de diepvries enkele uren opstijven. Neem het ijs met behulp van de folie uit de vorm. Bestuif 4 dessertbordjes met een waasje poedersuiker. Snijdt het ijs in plakken. Leg op elk bordjes twee plakken ijs, bestuif het ijs met en waasje cacao. Geef er een glaasje amaretto en amarettokoekjes bij.

Semifreddo is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Semifreddo van yoghurt en limoen
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Semifreddo met sinaasappel
Nagerecht
Bekijk recept
Semifreddo met limoncello en basilicum
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Semifreddo met snickers
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Semifreddo van yoghurt en limoen
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Semifreddo met sinaasappel
Nagerecht
Bekijk recept
Semifreddo met limoncello en basilicum
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Semifreddo met snickers
20 min Nagerecht
Bekijk recept