Vesuvius Ijstaartjes

4
10-20 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven tot 150 graden. Klop de eiwitten met de poedersuiker tot een stevig schuim. Haal de 4 ijsbergjes uit de vriezer en bedek ze met het schuim. Maak aan de bovenkant van elk bergje een gaatje. Vrom dan een reep aluminium 4 kleine bakjes en druk deze in de gaatjes boven op de bergjes. Zet de bergjes in de oven totdat ze kleuren (ca. 5 minuten). Verwarm de grand marnier en giet in elk bergje (in het bakje) een eetlepel grand marnier. Steek de grand marnier aan en serveer de brandende vesuvius direct.

Vesuvius Ijstaartjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Taartje van yoghurtijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Mini yoghurt ijstaartjes
40 min + 3 uur in de vriezer - Nagerecht
Bekijk recept
IJstaartjes met bosbessensorbet
30 min Nagerecht
Bekijk recept
IJstaartjes met schuim
120 min Nagerecht
Bekijk recept

Omelet Vesuvius
40 min Nagerecht
Bekijk recept