Toscaanse Paddestoelen

4
30-60 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In een koekenpan de olijfolie verhitten. De paddestoelen in gedeelten toevoegen, even bakken, uit de pan nemen en apart houden.De oven voorverwarmen op 200 graden.De boter laten smelten in een pan. De knoflook erdoor roeren en even fruiten. De rest van het citroensap erbij gieten. De tomatenpuree erdoor roeren en peper en zout toevoegen.Alle paddestoelen nogmaals in de pan doen en het mengsel goed door elkaar roeren.De paddestoelen overdoen in een ovenvaste schaal en deze 10 minuten in de voorverwarmde oven zetten. Bestrooien met de muntblaadjes en kokend heet opdienen.

Toscaanse Paddestoelen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Knolselderijsoep met paddestoelen
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tofu met paddestoelen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met paddenstoelen en rucolaolie
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toscaanse aardappelpartjes met spruitjes en vinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige gnocchi-linzenschotel met worst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenterisotto met carré
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept