Fegato E Cipolle

4
30-60 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak op matig vuur, in een pan met deksel, de uien in de olijfolie tot ze zacht zijn. Haal de plakken lever door de bloem en schud overtollig bloem eraf. Voeg aan de uien toe. Roerbak enkele minuten op hoog vuur, tot de lever gaar is. Voeg de azijn en peper en zout toe. Roerbak nog enkele minuten tot de azijn verdampt is en dien direct op. Geef er brood of aardappelen bij.

Fegato E Cipolle is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Entrecote met gekaramelliseerde uien Arrosto di
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Piselli Con Cipolle E Prosciutto
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Uiensalade (insalata Di Cipolle)
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Toscaanse broodjes
0 min
Bekijk recept

Crostini fegato
20 min Snack
Bekijk recept
Fegato alla Veneziana
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sfoglia con crema fegato (bladerdeeg met kippenlevermousse)
40 min
Bekijk recept
Fegato Alla Veneziana
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept