Schnitzels Met Mozzarella En Rode Pestosaus.

2
0-10 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Tomaat wassen en in plakjes snijden. Basilicum boven kopje fijnknippen. Mozzarella in dikke plakjes snijden. Schnitzels inwrijven met zout en peper. In een koekepan boter verhitten. Schnitzels in ca. 4-6 min. bruin en gaar bakken, halverwege keren. Schnitzels met een schuimspaan in vuurvaste schaal leggen. plakjes mozzarella op de schnitzels leggen. Tomaat en basilicum erover verdelen. Schnitzels ca. 2 min. onder de hete grill schuiven tot de mozzarella begint te smelten. Intussen wijn en pesto door de bakboter roeren. Aanbaksels losroeren en saus ca. 1 min. laten inkoken. Saus op smaak brengen met zout en peper. Schnitzels op twee warme borden leggen. Saus langs de schnitzels schenken.

Schnitzels Met Mozzarella En Rode Pestosaus. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Courgettebloem gevuld met mousse van courgettes en scampi
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Wokpasta met kip, champignons en pestosaus
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met broccoli en romige pestosaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vega-quesadilla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipschnitzel met gepofte aardappel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scaloppine al limone - Kalfsschnitzels met citroen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept