Gevulde Hongaarse Paprika

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de paprika′s en verwijder de zaadlijsten. Laat de paprika heel. De rijst half gaar koken, het rauwe ei, de peper, het zout en het gehakt toevoegen. De paprika met deze masse vullen. Niet te strak vullen omdat de inhoud na het verwarmen uitzet waardoor de vrucht kan barsten. Neem een grote pan, doe de gevulde paprika erin. Dan de bouillon, de tomatenpuree en de seldereiblaadjes toevoegen. Het geheel aan de kook brengen en ca. 30 minuten laten koken. Intussen verwarmt u de olie in een pan. Vier eetlepels bloem aan de olie toevoegen tot de bloem lichtbruin kleurt. Dan koud water inroeren tot een gladde massa ontstaat en aan de gevulde paprika′s toevoegen. Naar smaak suiker toevoegen. Het geheel koken totdat de paprika en de vulling zacht is. Heet opdienen. met gekookte aardappelen. Eet smakelijk (jo etvagyat)

Gevulde Hongaarse Paprika is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept