Maak de champignons schoon. Snijd van de stelen de onderzijde af. Neem de stelen voorzichtig uit de hoeden en hak deze ragfijn. Breng een royale hoeveelheid water aan de kook. Voeg wat zout toe. Leg de hoeden in het kokende water. Houd alles 3 min. tegen de kook aan. Laat de hoeden daarna op keukenpapier uitlekken, afkoelen en zoveel mogelijk opdrogen. Vermeng het kalfsgehakt met fijngemaakte champignonstelen, losgeroerd ei, broodkruim, bosuitjes, knoflook, rozemarijn en wat zot en peper. Hoe langer het gehaktmengsel wordt gekneed des opvallender het resultaat zal zijn. Verdeel het gehaktmengsel in 8 porties. Vul de hoeden ermee. Bestrooi de vullingen met geraspte kaas. Bestrijk de hoeden aan de buitenzijde met wat olie. Druppel een beetje olie over de vullingen. Plaats de hoeden naast elkaar in een eveneens met olie bestreken ovenvaste schaal. Plaats de schaal in het midden van de tot 180 gr.C. voorverwarmde oven. Laat de champignons in 18 - 20 min. goudbruin en gaar bakken. Rooster intussen de stokbroodsneetjes aan weerszijden licht goudbruin.