Pitabroodjes Gevuld Met Ui, Champignons En Kaas

2
0-10 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel en snipper het sjalotje. Borstel de champignons schoon en snijd ze in dunne plakjes. Verhit de boter in een koekenpan en bak de sjalot en champignons ca. 4 minuten. Rooster intussen de pitabroodjes, snijd ze open en bestrijk de snijvlakken met mosterd. Roer de peterselie door het champignonmengsel en breng het geheel op smaak met zout en peper. Schep het mengsel in de pitabroodjes, laat hierbij zoveel mogelijk vocht achter in de pan en strooi de kaas erover.

Pitabroodjes Gevuld Met Ui, Champignons En Kaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Pita's met steak tartaar, sla en paprikasalsa
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich met guacamole
20 min
Bekijk recept
Pitabroodje met worst en komkommer
15 min
Bekijk recept
Pita “terug naar school”
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept