Elvis' Burger

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd het vlees in stukjes en maal het kort in een keukenmachine. Het vlees krijgt op deze manier een mooie grove structuur.
  • 2 Fruit de ui in een beetje olijfolie totdat hij glazig is. Dit geeft een zachte smaak aan de burger. Voeg de ui aan het vlees toe.
  • 3 Stamp de komijn, de koriander, het zout en de peper fijn met een stamper en meng dit ook door het vlees.
  • 4 Voeg de Parmezaanse kaas, de mosterd, het ei en de helft van het paneermeel toe.
  • 5 Maak van het vleesmengsel burgers. Pak een stuk bakpapier en bestrooi deze met paneermeel. Leg de burgers op het bakpapier en bestrooi ze nog met wat paneermeel. Deze burgers worden nog lekkerder wanneer u ze een uur voor het bakken in de koelkast laat rusten.
  • 6 Doe een scheut olijfolie in een koekenpan en bak de burgers op getemperd vuur gedurende 8 à 10 min.

Elvis' Burger is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Real American hamburger
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische burger in shoarmabroodje
15 min
Bekijk recept
Dubbele cheeseburger met tomaat-ui-augurkrelish
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildzwijn burger
Bekijk recept

The Elvis
Snack
Bekijk recept
Elvis!
Nagerecht
Bekijk recept
Zomercoupe
Bekijk recept