Rinse Perenstroop

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng het sap aan de kook, en voeg de juiste hoeveelheden suiker, citroenzuur en citroenolie toe. Laat de massa op een zacht vuur tot stroopdikte inkoken. Dat kan wel een hele dag duren. Zet de pan hierbij op een anti-aanbakplaatje. De stroop is goed, als er met een houten spatel een lange draad van getrokken kan worden. Laat de stroop niet te dik worden. Giet ze in schone potjes en laat ze afkoelen.

Rinse Perenstroop is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Boterham met kaaswrongel en stroop
10 min Snack
Bekijk recept
Sapperdeflappen
40 min Snack
Bekijk recept
Lamskoteletjes met bonenpuree
1u35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofvlees met frietjes
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Erik van Loo's zoervleisj
3uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekoolstamppot met gekruide worstjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaaspuntjes met druiven en appelstroop
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Rodekool met spekjes en braadworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept