Nederland:Rijst-vruchtenbrood

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Alle droge bestanddelen in een grote kom met elkaar vermengen. De yoghurt, het ei en de keukenstroop erbij roeren en het deeg goed doorroeren. De massa in een ingevet cakeblik scheppen en de bovenkant gladstrijken. Het brooddeeg in een warme oven van 175 graden in 1 uur gaar bakken. Heerlijk met roomboter.

Nederland:Rijst-vruchtenbrood is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kaasbruschetta met appelstroop
15 min
Bekijk recept
Vruchtenbrood met gedroogde bessen en noten
15 min
Bekijk recept
Vruchtenbrood.
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Vruchtenbrood
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Homemade stroopwafels
Bekijk recept
Roodbaars met parelcouscous en gepofte tomatensaus
2 uur-
Bekijk recept
Schuimige prei-venkelsoep met anijsroom
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde ananas met papaja en mascarpone
15 min- Nagerecht
Bekijk recept