Kaassalade In Een Vleestomaat

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd van de tomaten het bolle kapje af en hol ze uit. Bestrooi de binnenkant met zout en peper en laat ze omgekeerd op een bord uitdruipen. Snijd de paprika, stengeluitjes en bleekselderij in heel kleine stukjes. Snijd de kaassoorten in blokjes. Pel de pistachenootjes er hak ze grof. Rooster de pistachenootjes lichtbruin in een droge koekenpan. Roer in een schaal azijn, mosterd, zout en peper door elkaar. Knip de peterselie erboven fijn. Klop de notenolie en gewone olie erdoor. Schep de stukjes groenten, kaasblokjes en de geroosterde pistachenootjes erdoor. Zet de salade enkele uren in de koelkast, zodat de smaken goed kunnen doortrekken.

Kaassalade In Een Vleestomaat is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tahoe-groentenomelet
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met zalm uit de oven
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken courgette met peterselieroerei
15 min
Bekijk recept
Portobello-hamburgers met gebakken vleestomaat
30 min-
Bekijk recept

Trostomaten gevuld met kaassalade
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Boerensandwich met kaassalade
10 min
Bekijk recept
Garnalentartaartje Met Tomatensalsa En Mozzarellatosti
20-30 min -
Bekijk recept
Chorizo-Kaassalade
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept